Team Kees

Doneer voor betere onderzoeken naar alvleesklierkanker

In september 2018 kreeg Kees, mijn vader, op 51 jarige leeftijd te horen dat hij ongeneselijke alvleesklierkanker had met uitzaaiingen. Hij werd vanuit het ziekenhuis naar huis gestuurd met nog 3 tot 6 maanden te leven, er was niks meer wat hem kon helpen. Nog geen drie maanden later op 14 december 2018 overleed hij aan de gevolgen.

Toen ik hoorde van dit deltaplan Ameland, wist ik meteen dat ik er voor wilde gaan. Samen met mijn beste vriend Mart.

Kees was een sterke, liefdevolle man en de liefste papa. Met een passie voor postzegels en oude auto's. En dan vooral zijn eigen babyblauwe Volkswagen Karmann Ghia uit 1969. Door deze loop hopen wij geld in te zamelen voor meer onderzoek naar deze verschrikkelijk slopende ziekte, zodat mensen in de toekomst een eerlijke kans krijgen.

Elke bijdrage helpt. Bedankt.

Lieve groet Mart en Lizzy

20/10/2023
13:11

Patrick

View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.