Team Jolanda

De statistieken overwinnen

Nu bijna vier jaar geleden kreeg Jolanda de diagnose Alvleesklierkanker. Van de één op de andere dag werd zij uit de maatschappij getrokken. Wat was nog haar toekomst?

En nu, bijna vier jaar later, doet Jolanda weer aan alles mee. Deze zomer beklom ze samen met haar gezin en nicht de hoogste berg in Schotland: De Ben Nevis. Wie had dat durven denken. Dit is wat we zoveel meer mensen gunnen die de diagnose Alvleesklierkanker krijgen: hoop op genezing.
En daarom doen wij op 7 oktober mee aan Deltaplan Challenge Ameland 2023.

Wij willen geld ophalen voor meer onderzoek, want helaas is Alvleesklierkanker nog steeds een van de meest dodelijke vormen van kanker. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.

Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

09/10/2023
19:57

Marie-Lotte

View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.