D
De Wandelaars

Ode aan William

Kom in actie voor het Deltaplan Alvleesklierkanker!

Op 28 november 2022 is mijn allerliefste man William (68) overleden aan de gevolgen van uitgezaaide alvleesklierkanker. Op 24 oktober maakte hij zijn laatste fietstocht. Toen begon de rugpijn, die steeds heviger werd. Op 4 november kregen we de vreselijke diagnose. Toen ging het allemaal heel snel. Zolang we konden, hebben we nog samen gewandeld. Het was schrijnend om te zien hoeveel pijn William had. Ondanks de pijn, heeft hij altijd zijn humor en opgewektheid gehouden. Hij zei: "Dit is ook een waardevolle tijd". Die heeft helaas maar 24 dagen geduurd.
Het is daarom zo belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt naar alvleesklierkanker met natuurlijk de wens dat het ooit genezen kan worden.
Daarom wil ik je vragen: Wil je doneren voor het Deltaplan Alvleesklierkanker of wandel je mee?

Heel hartelijk bedankt. Warme groet van Melita

01/11/2023
19:30

GoodFoot

View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.