Miriam & Charles Goevaers

Steun Team Harald wij komen samen in aktie tegen alvleesklierkanker!

( Wandelen 20 km | Member of team: team Harald )

Op 7 oktober gaan wij 21 km wandelen om samen met Team Harald geld in te zamelen voor meer onderzoek naar Alvlieesklierkanker. Sinds juli 2022 strijd onze lieve vriend Harald, samen met Marika, Fenna & Seb tegen deze ziekte. Op 2 juli 2023 is Harald overleden, precies een jaar na de diagnose hebben we afscheid van hem genomen. 

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Je kunt ons of Team Harald steunen via onderstaande link, met deze donatie steun je onze actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt! 

Activity: Wandelen 20 km
06/10/2023
08:23

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.