Kitty Gerrits

Team Harald in aktie tegen alvleesklierkanker.

( Wandelen 20 km | Member of team: team Harald )

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Persoonlijk wandel ik de halve marathon omdat ik zoveel mogelijk geld wil ophalen voor Harald, een vriend die vorig jaar de diagnose alvleesklierkanker kreeg en 2 juli j.l. is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte. Hopelijk is deze vorm van kanker in de toekomst beter te behandelen. Dat anderen niet hoeven mee te maken wat Harald, Marika, Fenna en Seb hebben doorgemaakt. Onderzoek is belangrijk en hier is veel geld voor nodig. Doneer en help mee!

Groetjes,
Kitty

Activity: Wandelen 20 km
08/10/2023
10:41

Gast Makelaardij

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.