Jolanda Duindam

Hoop op genezing, dat is mijn wens voor iedereen met AVKK

( Wandelen 20 km | Member of team: Team Jolanda )

Nu bijna vier jaar geleden stond mijn wereld volledig op zijn kop: Ik kreeg de diagnose Alvleesklierkanker. Van de één op de andere dag werd ik uit de maatschappij getrokken. Wat was nog mijn toekomst? Waarom werd ik voor de keuze gesteld: Wel of niet meedoen aan onderzoek", terwijl ik gewoon de beste behandeling wilde die er was?...

En nu, bijna vier jaar later, doe ik weer aan alles mee. Deze zomer beklom ik samen met mijn gezin en nicht de hoogste berg in Schotland: De Ben Nevis. Wie had dat durven denken. Dit is wat ik zoveel meer mensen gun die de diagnose Alvleesklierkanker krijgen: hoop op genezing.
En daarom doe ik op 7 oktober, samen met mijn man, nicht en hond, mee aan Deltaplan Challenge Ameland 2023.

Wij willen geld ophalen voor meer onderzoek, want helaas is Alvleesklierkanker nog steeds een van de meest dodelijke vormen van kanker. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.

Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Activity: Wandelen 20 km
09/10/2023
19:57

Marie-Lotte

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.