Ingrid Westelaken

Strijd mee tegen alvleesklierkanker!

( Wandelen 20 km | Member of team: team Harald )

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Ik doe mee voor onze lieve vriend Harald. Hij voert een oneerlijke strijd tegen deze vreselijke ziekte. Ondanks dat hij weet dat hij het niet gaat winnen, haalt hij nog alles uit het leven. Ik heb heel veel respect daarvoor. Hopelijk komen er in de toekomst nieuwe inzichten en behandelingen zodat er veel minder mensen hoeven te strijden. Fijn om hier een klein steentje aan bij te kunnen dragen.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

 

 

Activity: Wandelen 20 km
05/10/2023
20:54

Yvo

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.