Ingrid Leijtens

In actie tegen alvleesklierkanker! 💪🏼♥️🍀

( Hardlopen 10 km | Member of team: team Harald )

Op 7 oktober ga ik 10 km hardlopen om samen met Team Harald geld in te zamelen voor meer onderzoek naar Alvlieesklierkanker. Harald zijn wens en fijn om dit met alle vrienden te kunnen doen.

Van juli 2022 tot juli 2023 heeft onze lieve vriend Harald, samen met zijn allergrootste liefde Marika, en hun kinderen Fenna & Seb tegen deze vreselijke ziekte gestreden. 

Trots op Harald en zijn gezin. Zoveel liefde, zoveel hoop, zoveel genoten en gedaan, zoveel vrienden, zoveel dankbaarheid, zoveel belangstelling, zoveel mooie herinneringen, zoveel lol maar ook stiekem wijze levenslessen, zoveel delen en zo echt. Trots op mijn lieve vriendin Marika ♥️🍀


Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is ook slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Graag! Wil je mij en team Harald helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt! 

Activity: Hardlopen 10 km
05/10/2023
22:19

Miriam

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.