Heidi van Haeften

#durftevragen

( Wandelen 10 km )

Lieve lezer,

Wat als je te horen krijgt dat je kanker hebt en ook nog eens de meest dodelijke van alle. Dit wanneer je vol in het leven staat en je een leuke baan hebt en je ook nog eens ontzettend gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet❤️

Mijn lieve 'mentor' van een bijzondere werkplek heeft dit helaas te horen gekregen. Met haar strijden veel mensen tegen deze ziekte en voor een leefbaar leven💜

Ik ben niet in de positie om mensen beter te maken,maar wat als ik het misschien beter kan maken (net de klemtoon anders gebruiken 😉). 

Zaterdag 7 oktober doe ik mee met Deltaplan Ameland; op Ameland ga ik met vele andere toppers in beweging komen voor onderzoek naar Alvleesklierkanker. Ameland is gekozen omdat het van bovenaf lijkt op een alvleesklier. Patiënten,familie,naasten maar ook arts-onderzoekers zullen hierbij aanwezig zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om te bewegen,zelf ga ik 10 km wandelen.

Wat als je zelf net je leven een beetje op de rit hebt gekregen en je iets voor een ander kan betekenen? #onepersoncanmakeadifference #heidirocks

Lieve jij en al die anderen die zo hard aan het werk zijn nu,ik denk aan jullie ❤️

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.

Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Activity: Wandelen 10 km
28/11/2023
12:03

José

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
01/10/2023 | 21:53

Hallo oktober!

Vandaag is het 1 oktober, ook de maand waarin ik ga lopen voor Deltaplan. De afgelopen dagen wat pittig door privé omstandigheden, het wandelen werd en wordt een fijne afleiding. Volgend weekend is het dan zover, wandelen op Ameland en ondanks dat het best beladen is kijk ik er ergens naar uit!🦄 Vandaag nog een laatste zet richting actie maken gezet en vind eigenlijk wel dat Deltaplan onder de aandacht gebracht is, dank aan iedereen die hier aan bijgedragen heeft!Dat het streefbedrag niet het bedrag werd waar ik op ´hoopte´ maakt niet dat het minder gelukt is, wie het kleine niet eert...💜 Ruim 46 donaties tot nu toe en volop aandacht voor een super initiatief, voor deze actie namelijk geen enkele kennis van Deltaplan Ameland. Ik merkte en merk dat ik het soms lastig kon vinden wanneer ik het idee had dat ik aan het ´leuren´ was, tegelijkertijd voel ik ontzettend veel kracht dat ik een verschil mag maken en maak! Het allerbelangrijkste is dat een fantastisch initiatief onder de aandacht gebracht is en dat niet alleen de ziekte van Carola negatieve aandacht kreeg, ik hoop dat ze iets van de kracht gevoeld heeft of mag voelen..🙏 Lieve Carola en medestrijders, wat een respect dat jullie knokken! Waarschijnlijk omdat jullie geen andere keuze hebben, maar vooral ook omdat jullie niet bij de pakken neerzitten. Ieder mens kent vast wel eens het gevoel ergens geen zin in te hebben, maar wat als je geen andere keuze hebt? Ik bewonder jullie en dat deed ik al! ❤️ #carolarocks #fighthebitch 🖕#fuckcancer 🤘 Waarom ik dit doe? Waarom niet! 🦄

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.