Femke van den Buuse

In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

( Fietsen 50 km )

Vorig jaar rende ik 15km om geld op te halen voor onderzoek tegen alvleesklierkanker. Omdat het een vreselijke ziekte is en omdat ik van dichtbij zie hoe slopend en verdrietig het is voor degene die eraan lijdt en de mensen daar omheen.
Dit jaar kan ik door een stomme blessure niet rennen. Dus daarom stap ik op de fiets! Als zeer niet-getrainde fietser is 50km een redelijke ehh.. uitdaging. Maar ik doe het voor pap. Omdat hij het nu nog kan meemaken. En omdat hij zo dapper door strijdt, wil ik strijden voor hem. En daarom fiets ik.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Activity: Fietsen 50 km
10/10/2023
12:10

Pieter

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.