Caroline Fuchs (Team Speelheide❤)

We ❤ Harald

( Wandelen 20 km | Member of team: team Harald )

Op 7 oktober gaan wij in Ameland meedoen met team Harald om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar alvleesklierkanker. Harald is onze lieve dierbare vriend en buurtgenoot uit de Speelheide die de oneerlijke strijd tegen deze rot ziekte voert. Dat wij hem veel te vroeg moeten gaan missen is echt afschuwelijk…wij willen graag ons steentje bijdragen en hopen dat er hierdoor in de toekomst zo min mogelijk mensen deze strijd en dit verdriet hoeven mee te maken. Elke bijdrage telt, steun jij ons ook? Doneer dan nu voor onze lieve Harald.

Liefs, 

Caroline

We ❤️ Harald, team Speelheide

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Activity: Wandelen 20 km
02/10/2023
21:35

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.